Gratis verzending binnen Nederland!
Single malt whiskey geurbeleving
Door inzet en gebruik van de dagbesteding

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.cliffvintage.nl) zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

1. Gebruik van informatie

Luggi B.V. streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootste mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Luggi B.V. niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Luggi B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor de niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Luggi B.V. en de gebruiker van de website ontstaan.

2. E-mail

Luggi B.V. garandeer niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van de e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Luggi B.V. te corresponderen, accepteert u dit risico.

3. Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Luggi B.V. heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Luggi B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

4. Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Luggi B.V. zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Luggi B.V. daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

5. Retourneren

Zodra je bij ons online besteld heb je recht op een eerlijk en goed product.
Is er iets mis met de bestelling; beschadigd of de verkeerde geleverd? Dan kun je deze aan ons retourneren. Wij zorgen dat je een vervangend product toegestuurd krijgt. of je aankoop bedrag retour. Wel binnen de gestelde 30 dagen na aankoopdatum. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Wil je je bestelling retourneren? Neem dan vooraf contact met ons op via het contact formulier.